oldenborger i hvid blomst___serialized1
Bi gul blomst
C28CADC1-D723-4CAC-B279-45EB0D26ABA2_1_105_c
DDB3417E-D5B0-48A5-8400-EBA29FD4E1B5_1_105_c
IMG_6531

Samspil mellem arter


Ca. 4-5 timer. Turlængde: 5-8 km i roligt tempo med pauser.


Turen inkluderer naturvejledning, vandring og smagsprøver af naturen i bjergene. Her inddrages undersøgelser af biodiversitet i fugtige og tørre områder i forskellige højdemeter i form af habitatsundersøgelser og ved brug af hygrometer.


Biodiversitetsturen har fokus på samspillet mellem arter, og de studerende vil udforske naturen på bjergsiden omkring Sóller. Undervejs vil der være læring om insekternes vigtige betydning for monokulturen, polykulturen og for den vilde natur i Sóller dalen.


Verdens fugleliv er mere komplekst og har større betydning for biodiversiteten, end de fleste mennesker er klar over. De studerende vil lære om fuglene på Mallorca, hvordan de rejser rundt omkring på jorden, og hvorfor der findes så mange forskellige fuglearter på Mallorca.


På turen vil de studerende bevæge sig rundt i områder, hvor biodiversiteten er tydelig, og undersøge betydningen af et UNESCO fredet område og hvordan det administreres.
De vil smage på de medbragte planter og frugter, som naturligt findes i bjergkæden.


Eleverne vil frit kunne anvende forskellige materialer til undersøgelserne på turene for at belyse de inkluderede læringsmål, observationer, empiri, modellering og handson aktiviteter, som vil fremgå af dagsprogrammet.


Turene afsluttes med, at de studerende fremlægger analyser og diskuterer resultaterne i grupper eller i fælles plenum.