Velkommen til Sóller.


Serra de tramuntana.
På Mallorcas nordkyst ligger byen Sóller trygt i sin dal imellem de UNESCO fredede Tramuntana-bjerge. Vandrehjemmet har områdets bedste havudsigt, og her skal I bo i 2 dage. Der er mulighed for at leje sengetøj, men du må også gerne medbringe en sovepose. Bjergstrækningen indbyder til naturoplevelser med stor biologisk variation, og dalen ender ud i den hyggelige havneby Port de Sóller.


Sóller by.
Sóller by emmer af autenticitet og istandsatte bygninger, lige fra de hyggelige gader med byhuse til modernistisk arkitektur på Plaza de la Constitución, hvor Gaudís ideer var drivkraften. Det er da også en af hans arkitektelever – Joan Rubió, som står bag kirkens og bankens facader.


Butikker, restauranter og hoteller.

Sóller byder på et alsidigt og hyggeligt byliv med små lokale butikker, restauranter og hoteller. Meget caféliv foregår omkring byens midtpunkt Plaza de la Constitución, og det meste indkøb kan gøres på gaden Carrer de sa Lluna, hvor de små butikker forsyner både de lokale og byens gæster med alt lige fra mad, tøj, design, souvenirs og til isenkram. Sóllers politikreds har kontor på torvet og er meget synlig i gadebilledet.


Port de Sóller.

Port de Sóllers havnepromenade tilbyder varierede restauranter og badevenlige strande. Der er 3 km mellem havnen Port de Sóller og Sóller. Transporttiden er ca. 20 minutter. Her kan du vælge at tage den lokale bus eller det gamle veterantog. Der er også mulighed for selv at leje en cykel til transporten i Sóller
by.